Sef Lucrar. Univ. Dr. KAMAL ADINA MARIA

KamalAdina

Lector. Univ. Dr. KAMAL ADINA MARIA

Medicina Interna
  • Marți, Joi, Vineri 1500-1900

Ecografie generala, abdominala, tiroidiana, EKG, Holter EKG, Holter Tensiune arteriala consultatie, Referate medicale

Lector. Univ. Dr. KAMAL ADINA MARIA

Dr Adina Kamal este un medic cu experienta si vechime in clinica noastra, fiind alaturi de echipa noastra din anul 2017.

A studiat medicina la Facultatea de Medicina din Craiova, unde de asemenea a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale in farmacogenetica in terapia antivirala in hepatita virala C.

Este medic primar medicina interna si cadru universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova din anul 2018 unde actual ocupa pozitia de sef de lucrari universitar in Medicina Interna si membra in multiple comisii ale Universitatii.

Detine competenta in ultrasonografie generala, explorari functionale respiratorii si competenta in studii clinice nationale si internationale cu o vasta experienta in acest domeniu.

Pe langa experienta clinica, dna dr Kamal Adina are si o experienta importanta de cercetare, avand peste 25 de articole publicate in carti de rezumate, 15 articole publicate in extenso, 2 granturi de cercetare castigate prin competitie nationala si 2 carti publicate la nivel national. Este de asemenea membra a mai multe asociatii profesionale medicale atat nationale cat si internationale cum sunt Societatea Româna de Medicină Internă, Societatea Româna de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB) si membra EASL- The European Association for the Study of the Liver.

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH