DR MARGARITESCU DRAGOS

DragosMargaritescu

Sef de lucrari Dr.MARGARITESCU DRAGOS

Chirurgie

Sef de lucrari Dr.MARGARITESCU DRAGOS

Sef Lucrari Dr Margaritescu Nicolae Dragos – medic primar chirurgie generala, parte  din echipa  de medici a Centrului Medical Renastera inca din anul 2018 .

Absolvent al   Facultatii de Medicina Craiova, promotia 1994, am  efectuat cei 5 ani  de rezidentiat in cadrul SCJUC sub indrumarea  atenta a domnului Prof Univ dr. Ghelase Fane. Actual medic primar chirurgie generala la SCJUC Sectia Chirurgie I si Sef Lucrari la UMF Craiova. Din activitatea profesionala medicala mentionez efectuarea de interventii chirurgicale clasice si laparoscopice ce se adreseaza apacientilor cu patoligie digestiva, endocrina, perete abdominal. Intre domeniile de competenta mentionez chirurgia laparoscopica si chirurgia oncologica.

De asemenea pentru permanenta instruire am participat si particip la congrese, simpozioane si cursuri de specializare in tara si strainatate.

La nivelul cabinetului de chirurgie in cadrul Clinicii Renasterea acord consultatii de patologie chirurgicala si efectuez mici interventii cu anestezie locala.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH