DR MITRUT RADU

DR. MITRUT RADU

Cardiologie

DR MITRUT RADU

Dr Radu Mitrut  s-a alaturat clinicii noastre  din 2023, fiind si consultant principal in cadrul Centrului Medical Renasterea.

A studiat medicina generala la Facultatea de Medicina din Craiova, ulterior alegand sa se perfectioneze in Cardiologie la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, actualmente fiind medic specialist in Cardiologie Interventionala si medic colaborator cu numeroase clinici si spitale .

Are, de asemenea,  o vasta experienta in cardiologia de urgenta, efectuand garzi in spitale judetene si municipale (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste), precum si participarea in cadrul programului national de revascularizare percutana in infarctul miocardic acut (STEMI).

A urmat numeroase cursuri de perfectionare in tara, cat si in strainatate, precum si participarea la numeroase congrese nationale si internationale.

Pe langa experienta clinica, dr Radu Mitrut detine titlul de Doctor in Stiinte Medicale – Cardiologie din anul 2020,  cu numeroase contributii in aria de cercetare, avand peste 25 de articole in reviste indexate ISI si BDI si competenta in studii clinice multicentrice internationale.

Este de asemenea membru in mai multe asociatii profesionale medicale atat nationale, cum ar fi Societatea Româna de Cardiologie, Grupul de Lucru de Cardiologie interventionala si Grupul de Lucru de Ateroscleroza si Aterotromboza, si internationale, precum, Societatea Europeana  de  Cardiologie (ESC) si Societatea Europeana de Interventii Coronariene Percutane (EAPCI)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH