DR PIȚIGOI MARIUS

DR PIȚIGOI MARIUS

Pneumologie

DR PIȚIGOI MARIUS

Dr. Pițigoi Marius Daniel- medic specialist pneumologie, parte  din echipa  de medici a Centrului Medical Renastera din anul 2022 .

Absolvent al Universității de Medicina și Farmacie Craiova, Facultatea de Medicina Generala, promotia 2004, am  efectuat un an de stagiu in cadrul SCJUC in urma caruia am dobandit titlul de medic de medicina generala, apoi in urma promovarii examenului de rezidentiat din anul 2006 am urmat 5 ani  ca medic rezident in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, București sub indrumarea  atenta a profesorilor Prof. Univ dr. Miron Bogdan și Conf. Univ. Constantin Marica. Angajat ca pneumolog al unor prestigioase clinici medicale din București.Actual medic specialist pneumologie din anul 2012. Participare la congrese si diferite cursuri de specializare, la elaborarea de carti medicale pe parcursul perioadei de rezidențiat, de asemenea obtinerea competentei de fibrobronhoscopie ca medic specialist.

As spune ca ma remarc ca partener empatic și devotat pacienților mei, pus mereu in slujba sănătății și bunăstării lor. Îmi însușesc un rol de ascultator atent, înțelegând nu doar simptomele lor medicale, ci și emoțiile și preocupările lor. Îmi propun să construiesc o relație de încredere cu fiecare pacient, oferindu-le sprijin și îndrumarea în timpul procesului de vindecare.

Mă văd ca un membru al unei echipe unitare, care își aduce contribuția cu profesionalism și respect reciproc. Sunt deschis la colaborare și comunicare eficientă, înțelegând că o echipă bine coordonată poate oferi cea mai bună îngrijire pacienților.

Încurajez o atmosferă prietenoasă și primitoare cu pacienții pentru ca aceștia să se simtă confortabil și in siguranță in cadrul clinicii.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH