DR TUDORICĂ EMANUELA

TudoricaEmanuela

DR TUDORICĂ EMANUELA

Psihiatrie

DR TUDORICĂ EMANUELA

Doamna dr. Emanuela TUDORICĂ este membră a echipei noastre de 6 ani, fiind un medic de încredere în permanență confruntare a pacienților cu stigma bolnavului psihic și încadrarea în bolile psihiatrice.

A absolvit studiile Facultății de Medicina din Craiova, promoția 2013, urmând apoi formarea și instruirea ca medic rezident in cadrul Clinicii I Psihiatrie Craiova și în curs de obținere a titlului de medic primar în sesiunea din luna iunie a anului curent.

Medicul Emanuela Tudorica a pornit pe drumul abordării pacientului psihiatric cu convingerea că în viața fiecăruia dintre noi pot apărea evenimente negative pe care nu le putem gestiona complet noi înșine și un prim ajutor poate fi reprezentat de o simpla discuție combinata cu o doza generoasa de empatie.

Înțelegătoare, calma, toleranta și empatică, Dr. Ema Tudorică a reușit de nenumărate ori să găsească soluții eficiente pentru toți cei care i au calcat pragul cabinetului, strecurând în sufletul fiecăruia încrederea că vizita la psihiatru nu incapacitează și nu trebuie sa fie considerata un obstacol în desfășurarea unei vieți normale ulterioare acesteia.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH