Dr. Vaduva Adelina

DR_NO_IMage_2

Dr. Vaduva Adelina

  • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri 1200-1900

Dr. Vaduva Adelina

Dr. Vaduva Adelina- medic specialist medicina interna, parte  din echipa  de medici a Centrului Medical Renastera inca din anul 2018 .

Absolventa  Facultatii de Medicina Craiova, promotia 2011, am  efectuat cei 5 ani  de rezidentiat in cadrul SCJUC sub indrumarea  atenta a domnului Prof Univ dr. Paul Mitrut. Actual medic specialist medicina interna din anul 2018.  Participare la congrese, studii clinici si diferite cursuri de specializare, de asemenea obtinerea competentei de ultrasonografie generala.

As spune ca ma remarc prin empatie si dedicare pentru fiecare pacient in parte, abordare atenta si profesionala, totdeauna in cautarea celor mai bune solutii de diagnostic. Competenta in diagnosticarea, tratamentul si gestionarea afectiunilor medicale ale pacientilor.

Consilierea pacientilor in ceea ce priveste ingrijirea preventiva a sanatatii, oferirea de educatie si consiliere privind gestionarea bolilor cronice.

Tot timpul dispusa in a acorda raspunsuri la intrebari si solutii de tratament  pentru starea de sanatate  a celor ce calca pragul clinicii noastre.

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH